Kuca, Konik

Kuca, Konik - Prodaja - ID 5314

real estate

Tip

m2

Broj Soba

Spavaće

Kupatila

Energ. Kl.

Kuca

190

0

4

2

Vrsta

Grad

Opština

Lokacija

Toalet

Stambeni

centralni

Podgorica

Konik

0

Prodaje se kuca u mirnom dijelu na Koniku, na prvim izvorima rijeke Ribnice. Kuca je povrsine 190m2+terase, sa pomocnim objektom 110m2, na placu od 1.440m2. Prizemlje kuce je povrsine 110m2 sa ostavom od 10m2 i strukture je prostranog dvosobnog stana. Sprat je povrsine 70m2 i takođe je strukturisan kao dvosoban stan. Takođe, na prizemlju postoji i posebna prostorija u kojoj je pec za centralno grijanje.

Kuca je kompletno renovirana 2010-2015 godine. Demit fasada odrađena 2021 godine. Pomocni objekat od 110m2 moze sluziti kao lokal ili u druge svrhe. Plac je podijeljen na 3 kaskade, od kojih se na prvoj nalazi kuca, dvoriste i parking, na drugoj pomocni objekat i parking a na trecoj vocnjak. Imanje je ograđeno i osvijetljeno. Takođe, kuca je opremljena interfonom, klimatizacijom, centralnim grijanjem, ima ugrađenu uvoznu keramiku, hrastov parket, bukov parket, spustene plafone, betonsku plocu i kosi krov, ugradne plakare i kuhinju.

Kuca i dodatni prostor se prodaje sa kompletnim namjestajem i inventarom. Uz vocnjak se nalazi i bunar iz kojeg se crpi voda po potrebi, koja je za pice, dostupna i kada su najvece suse. Postoji i mogucnost kupovine placa od 3.500m2, koji je uz navedeni plac.

 

Sprat

2

Status

Renoviran

Grijanje

Centralno

Parking/Garaža

Parking

Klima

DA

Lift

------

real estateFoto

Zahtjev za informacije

Pošalji: VIS Centar doo Podgorica

ANTISPAM 4 + 5 =